Suzete +6 luni, Design Text x 2 buc SCF172/70

41,65 Lei

E-mail: 
Parola: 
  pastreaza-ma logat
 
AUTENTIFICARE


 Click pentru a mari

STOC: in stoc


Vitoral Ferrum capsule gelatinoase moi


Vitoral Ferrum capsule gelatinoase moi este un supliment alimentar, sub formă de capsule gelatinoase moi, conținând o combinație de sulfat fier monohidrat (14 mg Fe) și un complex de vitamine și minerale: Vitamina C (24 mg Vit.C); Vitamina B6 (5 mg Vit.B6); Vitamina B9 (400 μg Vit.B9); Vitamina B12 (10 μg Vit.B12); oxid de zinc (12 mg Zn); sulfat de cupru (1mg Cu).

Producator: VITALOGIC
Greutate: 0.000 kg

Pret (inclus TVA): 33,32 LeiComenzi telefonice: 031/030.47.63
Mail: magazin@vavianpharma.ro
   

COMENTEAZA

 • DETALII
 • COMENTARII
 •  Adauga un comentariu
  Pentru a lasa un comentariu completati campurile de mai jos.
   
  Nume *
   
  E-mail *
   
  Comentariu *
   
   
 • LIVRARE
 • RETURNARE
Beneficiile Vitoral Ferrum capsule gelatinoase moi:
Datorită formulării, Vitoral Ferrum capsule gelatinoase moi maschează gustul neplăcut, are bună toleranţă digestivă datorită învelişului de gelatină, ofera biodisponibilitate superioară față de comprimate, deoarece în sucurile digestive învelişul de gelatină se dizolvă şi pune repede în libertate conţinutul, beneficiaza de un timp îndelungat de conservare daca este pastrat în absenţa umidităţii si dispune de preparare mai rapidă şi precizie superioară a dozării, faţă de comprimate şi drajeuri. 

Beneficiile Fierului în organism
Fierul este un nutrient esential în organism, acesta contribuie la formarea normală a globulelor roșii și a hemoglobinei, la reducerea oboselii și extenuării, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la metabolismul energetic normal, contribuie la funcția cognitivă normală și la transportul normal al oxigenului în corp.

Beneficiile Vitaminei C în organism
Vitamina C este un alt nutrient esential in organism, aceasta faciliteaza absorbția fierului, contribuie la menținerea funcționării normale a sistemului imunitar în timpul exercițiilor fizice intense și după acestea; ajuta la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a pielii și a dinților; contribuie la metabolismul energetic normal și la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ; participa la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice; ajuta la funcționarea normală a sistemului imunitar si la reducerea oboselii și a extenuării.

Beneficiile Vitaminei B6 in organism
Vitamina B6 contribuie la sinteza normală a cisteinei în organism, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la metabolismul normal al homocisteinei, al proteinelor și glicogenilor, la menținerea sănătății psihice, la formarea normală a globulelor roșii, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii și extenuării și la reglarea activității hormonale.

Beneficiile Vitaminei B9 (acid folic) in organism
Vitamina B9 cunoscuta si sub denumirea de acid folic, contribuie la creșterea țesutului matern în timpul sarcinii, la sinteza normală a aminoacizilor, la buna funcționare a hematopoiezei, contribuie la metabolismul normal al homocisteinei, ajuta la menținerea sănătății psihice, la funcționarea normală a sistemului imunitar, la reducerea oboselii și extenuării si la procesul de diviziune celulară.

Beneficiile Vitaminei B12 in organism
Vitamina B12 joaca rol de coenzima in cadrul unor procese metabolice. Aceasta contribuie la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la metabolismul normal al homocisteinei, la menținerea sănătății psihice, ajuta la formarea normală a globulelor roșii, la funcționarea normală a sistemului imunitar, contribuie la reducerea oboselii și extenuării si la procesul de diviziune celulară.


Beneficiile Zincului in organism

Zincul este un oligoelement mineral indispenasabil organismului. Acesta contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la metabolismul acido – bazic normal, la metabolismul normal al carbohidraților, la funcția cognitivă normala, ajuta  la sinteza normală de ADN, la sinteza normală a proteinelor, la menținerea fertilității și reproducerii normale, contribuie la metabolismul normal al acizilor grași, al vitaminei A, la menținerea sănătății sistemului osos si la menținerea sănătății părului, a unghiilor și a pielii.

Beneficiile Cuprului  in organism
Cuprul este un micromineral esential pentru organism. Acesta contribuie la transportul normal al fierului în organism, la funcționarea normală a sistemului imunitar,  la menținerea concentrațiilor normale ale glucozei din sânge, contribuie la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive, la metabolismul energetic normal, la funcționarea normală a sistemului nervos, la pigmentarea normală a părului și a pielii si la protejarea constituenților celulari împotriva stresului oxidativ.

Mod de utilizare
Utilizați întotdeauna acest supliment alimentar exact așa cum v-a spus medicul sau farmacistul dumneavoastră.
Doza recomandată: 1 capsulă pe zi, cu o cantitate suficientă de lichid.

Ingrediente:
Fiecare capsulă moale conține: ulei de floarea - soarelui (Helianthus annuus L.); acid ascorbic; sulfat de fier monohidrat; oxid de zinc; ceară de albine alba (E901); clorhidrat de piridoxină; lecitină de floarea - soarelui (E322); sulfat de cupru anhidru; acid folic; ciancobalamină.Capsula: gelatină, glicerină (E422), oxid negru de fier (E172), oxid roșu de fier.

Ingrediente active:
Ingrediente active per capsula: Fier - 14 mg, Vitamina C – 24 mg,  Vitamina B6 - 5 mg, Vitamina B9 – 400 μg, Vitamina B12 – 10 μg, Zinc – 12 mg, Cupru – 1 mg.

Acest produs nu conține alergeni enumerați în anexa II (CE 1169/2011).
Acest produs nu este fabricat din materii prime modificate genetic.

A se utiliza pana la data inscrisa pe ambalaj.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemana și la vederea copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.

Produs notificat la Ministerul Sănătății cu nr. 3828/23.05.2019

Vitoral Ferrum capsule gelatinoase moi este disponibil în cutie cu două blistere a câte 15 capsule moi.
Cantitate netă: 13.92 g

Un produs: Vitalogic Limited, CyprusProduse similare::

Produse similare::